Russia did it or was it ‘just’ another Western False Flag?

Schermkopie-3117 2018.03.28

Vanochtend zag ik Robert van der Roer weer bij WNL (voor de liefhebber vanaf 1 minuut 30), je weet wel die diplomatie deskundige. Het ging natuurlijk over Rusland en Poetin. Even dacht ik ‘ik ga een stukkie schrijven zoals Jan Dijkgraaf dat vaak doet, dus briefje van Niek’. Ik doe het toch maar niet op die manier. Jan weet het altijd zo lekker kort te houden. Dat gaat mij vast weer niet lukken al neem ik me op dit punt van schrijven voor dat wel te proberen.

De aanleiding om dit stuk te schrijven is niet Robert (hij triggerde mij slechts) maar een documentaire die ik onlangs heb gezien. Een onderwerp waar ik het wel vaker over heb en waar ik ook al eerder over schreef. De reden om er weer over te schrijven is dus de ophef rond de vergiftiging van meneer Skripal en zijn dochter door, zoals Theresa May dat verkondigde, ‘highly likely’ de Russen en dus Poetin.

Ik heb er inmiddels aardig wat over gelezen op verschillende websites (anders dan de MSM) en op mijn favoriete website LewRockwell.com. Op die site las ik o.a. het volgende artikel: Four Days to Declare a Cold War. Omdat bewijs blijkbaar geen enkele waarde meer heeft in het Westen ga ik er vanuit dat het highly likely is dat het in de zaak Skripal alweer om een Westerse false flag gaat (hier de definitie en een lijst van 58 toegegeven false flags). De false flag die in het artikel wordt omschreven is voor mij (en hopelijk voor u) vele malen aannemelijker dan de leugen van Theresa May.

DY-A81TWsAEvByz
Plaatje uit mijn Tweet van 23 maart

Waarom die false flag veel aannemelijker is? Wat door velen al is aangedragen, wat is het belang van deze aanslag voor Poetin en Rusland? Wie heeft er dan wel belang bij? U weet het niet? Heeft u het artikel waarin de 58 toegegeven false flags worden beschreven dan nog niet gelezen? O, u bent nog niet overtuigd?

Dan wordt het nu tijd om naar de documentaire te gaan die ik in het begin noemde. Ga er maar goed voor zitten, duurt 1 uur en 42 minuten maar dan heb je ook wat en laat je niet hinderen door de titel. Lees i.p.v. New World Order (Bush senior, Bill Clinton en Gorbatsjov hebben het daarover in de docu) maar Globalisering want daar gaat het over. De lange weg daar naar toe wordt in deze docu helder uit de doeken gedaan. Vooral het tweede deel laat veel zien over de recente geschiedenis. De docu is gepubliceerd in oktober 2013 dus de gebeurtenissen van de afgelopen jaren (w.o. de proxy oorlog in Syrië en de regime change in Oekraïne) zijn er niet in verwerkt. Na het zien van de docu zult u ook die gebeurtenissen en de huidige situatie (het verder isoleren van Rusland en mogelijk verdere escalatie) hopelijk beter kunnen plaatsen.

Na het zien van deze docu blijft wat mij betreft de vraag, waar gaat het heen met de wereld? Ik zie twee scenario’s, de één iets positiever dan de ander:

  1. Rusland en China verzetten zich (m.i. terecht) tegen de door het Westen opgedrongen globalisering.
  2. Rusland en China spelen het ‘spel’ mee op weg naar de door de ‘elite’ gewenste globalisering.

In geval van scenario 1 lijkt er nog wat hoop te zijn. Ik schreef daar eerder over in mijn stuk A New World Awaits? Dit scenario is voor het Westen, met name de VS, desastreus. De VS heeft inmiddels een staatsschuld van meer dan 20 triljoen US$ opgebouwd. De ondergang van de z.g. PetroDollar betekent de ondergang van de VS en Europa. Uit dit stuk hierover het volgende citaat:

‘Gerelateerd aan olie speelt er voor de VS nog een ander probleem, de PetroDollar (ook dit artikel geeft een prima inzicht in de criminele rol van de VS in de wereld). Kort door de bocht gezegd, olie kan alleen worden betaald met US Dollars. Met de opkomst van de BRICS landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika (South Africa) komt de PetroDollar meer en meer onder druk te staan omdat die landen olie (willen) betalen met andere valuta dan de Dollar. Afstand doen van de PetroDollar, zoals Irak, Libië en Syrië dat wilde doen, komt je, zeker als klein land, duur te staan. Een citaat uit het artikel over de PetroDollar:

Volgens velen zijn er krachten in de Verenigde Staten die het tot een Derde Wereldoorlog willen laten komen om haar macht te behouden. Bovendien hebben China, Iran en Rusland geen trek meer in de Petro Debt Dollar en werken aan een voorzichtige ontmanteling van de PetroDollar. Het probleem is dat er een Schuldenbom aan vast zit. Wanneer de PetroDollar van haar troon wordt gestoten zal dit ongekende, enorme gevolgen hebben voor ons financieel systeem in vooral het Westen. De VS zal er dan ook alles aan doen om de PetroDollar te behouden en daarmee het terrorisme en de oorlogsindustrie een verdere dienst bewijzen. Nogmaals de War on Terror en de PetroDollar voeden elkaar! ‘.

In geval van scenario 2 zal de ramp nog groter zijn. Soms wordt het wel een ‘Global reset’ genoemd. Ook daarover schreef (vertaalde) ik het volgende stuk (longread) Wordt 2017 het jaar van verandering of dendert de globalisering door? Veel van wat in dit stuk staat (het originele artikel dateert van mei 2014, vlak na de door de VS georkestreerde coup in Oekraïne) komt ook ter sprake in de documentaire. Uit dit stuk het volgende citaat:

‘Sinds de terreur aanslagen van 11 september 2001, tonen gebeurtenissen in de wereld, in het bijzonder in het Midden-Oosten, een groeiende onrust en instabiliteit tussen modern zionisme en de Arabische wereld. Dit is volledig in lijn met de oproep voor een Derde Wereldoorlog die wordt uitgevochten tussen die twee, en hun bondgenoten aan beide kanten. Deze Derde Wereldoorlog moet nog komen en de recente gebeurtenissen tonen ons dat het niet ver weg is.
(Bron)

Tijdlijn Derde Wereld Oorlog

Dit zijn, geloof ik, de fasen van de geplande Derde Wereldoorlog:

Inleiding – De gebeurtenissen in aanloop naar de start van de Derde Wereldoorlog, met inbegrip van 11 september 2001.
Act 1Het Midden-Oosten. Wijdverbreid conflict in de hele regio met als doel een vlammende oorlog, mogelijk veroorzaakt door Iran of militanten in Pakistan die gebruik maken van door Noord-Korea geleverde nucleaire wapens. De eerste scène in deze akte is de Amerikaanse invasie van Irak op 20 maart 2003.
Act 2Israël in oorlog – tegen haar Arabische buurlanden, misschien Palestina. Een Palestijnse staat zal worden opgericht, zodat alle Israëli’s volledig worden gescheiden van de Palestijnen (let op een vermelding van een 7-jarig verdrag dat wordt bevestigd door een wereldleider – waarschijnlijk Bush), met als enig doel kort daarna een venijnige aanval van Israël op Palestina.
Act 3Verre Oosten – ‘huiveringwekkende nucleaire confrontatie die het bestaan van de mensheid bedreigt’ – Peter Lemesurier, auteur van The Armageddon Script, p. 223, geschreven in 1981. Betreft het binnenvallen van Taiwan door China en een nucleaire uitbarsting op het Koreaanse schiereiland.
Act 4 Erosie van Vertrouwen in ‘Het Systeem’ zo ernstig dat burgers in paniek afstand zullen doen van hun vrijheden en de constitutionele vorm van de overheid. Het plan roept op tot de ontbinding van de Amerikaanse grondwet, getriggerd door een omvangrijke ‘terroristische’ aanval. De uiteindelijke bedoeling is om één wereldregering en één wereldreligie te introduceren.
Act 5De ineenstorting van de Verenigde Staten en andere westerse landen,  economisch en moreel.
Act 6Aanzienlijke vermindering van de bevolking met behulp van natuurlijke en door de mens veroorzaakte rampen.
Afloop. Wie kan vertellen hoe deze oorlog zal eindigen?

Zowel de Bijbelse profetie als de plannen van de Illuminatie stellen dat Israël de sleutel is. De start van de Derde Wereldoorlog is gepland op het moment dat Israël ten strijde trekt tegen haar Arabische vijanden. Dan, en alleen dan, zullen alle andere onderdelen optreden en elkaar in een rap tempo opvolgen. Het plan is om de ene ramp na de andere te laten ontstaan in een zodanig opeenvolgend tempo dat, voordat mensen mentaal en emotioneel met het rampzalige nieuws kunnen omgaan, ze al weer worden geraakt door een volgende ramp. Hierover nog de opmerking dat zolang ALLE onderdelen voor WW3 nog niet aanwezig zijn, de uitvoering van het plan niet zal worden gestart.

Hoewel het naïef zou zijn om een specifiek tijdschema te suggereren voor de gebeurtenissen die leiden tot en met de 3e Wereldoorlog, weten we dat de plannen voor die 3e Wereldoorlog in een vergevorderd stadium zijn en onze leiders, die betrokken zijn bij dit geheime plan, alleen wachten op het juiste signaal voor de totale oorlog begint’.

Welk scenario het wordt? Geen idee. Liever 1 dan 2. Dat het één van die twee wordt is voor mij nu vrijwel zeker. Maar is er dan geen ander, 3e scenario mogelijk? Uiteindelijk toch een succesvolle globalisering met als resultaat vrede, welzijn en welvaart voor iedereen? Kijkend naar onze ‘leiders’ en wat er gaande is geloof ik daar (Utopia) niet in. U wel?

Tot besluit toch nog even terug naar Robert van der Roer maar ook naar andere deskundigen, journalisten en politici. Wat weten zij wat wij niet weten of wat weten sommige van ons wat zij niet (lijken) te weten?

Om dat helder te krijgen, althans dat te proberen, hanteer ik de volgende 4 (beetje arbitraire, generaliserende) categorieën (wie de schoen denkt te passen……..):

  1. Mensen die het geen bal interesseert (de RTL en SBS brood en spelen kijkers).
  2. Mensen die de MSM volgen en geloven (de makkelijk door o.a. de NOS, RTL nieuws, Nieuwsuur, Buitenhof en NRC te beïnvloeden mensen).
  3. Mensen die kritisch zijn op de MSM, diverse alternatieve bronnen raadplegen, redelijk tot goed weten wat er werkelijk gaande is en zich verzetten tegen de plannen van de ‘elite’.
  4. Mensen die redelijk tot goed weten wat er gaande is maar die de waarheid bewust (gedwongen of ongedwongen) verborgen houden, mee blaten met de MSM of die juist sturen in hun berichtgeving. Ik noem ze ook wel trekpoppen van de ‘elite’.

Vaak is vrij makkelijk vast te stellen wie behoren tot de groepen 1, 2 of 3. Voor groep 4 vind ik dat wat lastiger. Wel zeker is, wat mij betreft, dat onze ‘leiders’ overduidelijk bij groep 4 horen. Welke schoen zou Robert van der Roer en sommige andere deskundigen passen? En als u kijkt naar sommige journalisten en politici? En naar uzelf?

We kunnen het Robert (en anderen) alsnog vragen, toch?

 

Foto May and Trump via telegraph.co.uk
Foto Theresa May via NewStatesMan.com

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s