The real ‘leaders’ of the world (scum)

Schermkopie-2434 2017.11.10

Afgelopen week tipte een kennis mij over twee YouTube documentaires. De eerste en tevens langste bevestigde veel van wat ik de afgelopen jaren zelf heb ontdekt. Zaken die mijn wereldbeeld totaal hebben veranderd. Ook kwamen er in deze documentaire nieuwe zaken naar voren. Zaken waarvan ik nog geen weet had en die mijn beeld van de wereld bevestigen en versterken. Wie andere stukken van mij heeft gelezen en wie mij volgt op Twitter (en sinds een tijdje ook op Gab) weet ongeveer wel hoe ik er over denk.

De tweede documentaire die een stuk korter is gaf me min of meer (zeker weten doe je het vrijwel nooit) antwoord op een vraag die mij al een tijdje bezig houdt, waar staat Donald Trump?

Al weer een tijdje terug schreef ik een stuk over Trump ‘Donald Trump, you’re full of shit‘ (engelse versie hier) waarin ik min of meer mijn teleurstelling in The Donald beschreef. Naar aanleiding van zijn belofte tijdens zijn inauguratie hoopte ik op verandering van de buitenlandse politiek van de VS. Niets is minder waar, dus ik liet Trump dat weten via Twitter (ik heb nog geen antwoord van hem gekregen ;-).

De VS, als oorlogsmachine van de elite, gaan, ook ‘onder leiding van’ Donald Trump, gewoon door met hun false flags (is dit er weer één?), regime changes en oorlogen. Donald Trump lijkt dus braaf te gehoorzamen en gaat ‘gewoon’ verder met de buitenlandse politiek zoals we die ook al onder Obama en eerder Bush kende.

Mijn vraag is dan ook, waarom wil de elite, met steun van de door hen gecontroleerde MSM, nog steeds van Donald Trump af? Een mogelijk antwoord vond ik in die 2e documentaire.

Tip voor mensen die een beetje gevoelig zijn voor andere inzichten (anders dan hun wereldbeeld), kijk eerst even (nou ja even, ruim 2 uren) naar deze ‘Must see documentary’. Doen, het verklaart veel, heel veel.

Gezien? Laat het even bezinken en ga dan door naar die tweede documentaire. Die is in het begin best wel heftig, in de zin van ‘wat is dit voor…….?’. Maar hou even vol (ik bleef kijken ondanks de monotone conspiracy achtige toon) dan ga je snappen wat de rol van Donald Trump is en waarom hij niet past in het plan van de elite.

Het is weekend dus tijd genoeg om je te verdiepen in hoe de elite beslist over jouw toekomst. Volgende stap, hoe die kennis te vertalen naar actie om de dubieuze plannen van die elite (als je beide docu’s hebt gezien snap je dat ik die elite ongedierte noem) te keren. Toen ik jong, dom en dus links was had we daarvoor DBMHGR.

Goed weekend!

 

 

 

Een gedachte over “The real ‘leaders’ of the world (scum)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s