Nederland heeft gekozen. Ik feliciteer alle winnaars, de meesten met oprechte deelneming!

Schermkopie-1872 2017.03.17

Ik vind dat je als verliezer je verlies moet toegeven en dat je de winnaars netjes feliciteert, ja toch? Dus sportief als ik ben ga ik dat hier, wel een beetje tandenknarsend, doen.

Gefeliciteerd Partijkartel (VVD, D66, CDA, CU, GRL, SP, SGP, ….)
Jullie kunnen gewoon verder met de uitvoering van jullie plannen want een meerderheid van het volk heeft voor jullie gekozen. Ja ja ik weet het, er moet nog een coalitie worden gevormd. Maar zoals jullie al weten maakt het helemaal niets uit welke dat wordt. De PVV hebben jullie uitgesloten (verkeerd populisme), die 2 zetels van FvD zijn niet nodig en VNL komt helemaal niet in de kamer. Dus gewoon op de oude voet verder. Door met de steun aan een federale EU, door met de immigratie (dus door met de islamisering van Nederland), door met het opheffen van de verzorgingsstaat en weg met de middenklasse.

Gefeliciteerd Europese Unie (en dus ook ‘wir schaffen das’ Angela Merkel)
Er komt geen Nexit, jullie krijgen de volledige steun van de ‘nieuwe’ Nederlandse regering. Een meerderheid van de Nederlanders heeft op 15 maart 2017 een duidelijk signaal afgegeven, tegen het verkeerde populisme en voor de EU. U kunt vrijwel zeker door met uw plannen voor een multiculturele, grote(re), sterke, machtige (dus federale) EU. Ik zeg ‘vrijwel zeker’ omdat we de verkiezingen in Frankrijk en Duitsland nog krijgen. Maar wees gerust, wij Nederlanders hebben een duidelijk signaal afgegeven dus dat komt wel goed.
De grenzen kunnen nu open blijven dus u kunt door met uw immigratie- en omvolkingsbeleid. Misschien wordt het straks zelfs wel mogelijk om immigranten gewoon op een menselijke manier (dus niet in die gammele bootjes) over te laten komen. Voorwaarde is dan wel dat mensen een reden hebben om naar de EU te vluchten. Dus oorlogen, radicale islamitische strijdgroepen en andere ellende moeten dan nog wel een tijdje in stand worden gehouden. Maar dat hoeft geen probleem te zijn, onze bondgenoot de VS (nee niet Trump) draagt daar graag aan bij (ik feliciteer de VS later in dit stuk ook nog even).
Als de EU de komende jaren verder stabiliseert, kunnen we nog meer landen toe laten treden tot de EU, bijvoorbeeld Oekraïne (dat associatieverdrag jassen we binnenkort nog even door onze eerste kamer), die zullen daar (m.u.v. de Oost Oekraïners) heel blij mee zijn en een bijkomend voordeel is dat het Poetin nog banger zal maken. We moeten er nog wel even voor zorgen dat die rel met Turkije wordt opgelost. Turkije is nou eenmaal van strategisch belang (o.a. insluiting Rusland) dus die moeten we te vriend houden en te zijner tijd (dat gaat nog wel even duren) toch ook opnemen in de EU (Poetin komt al veel te vaak over de vloer bij Erdogan). Misschien hebben onze Amerikaanse vrienden nog wel een oplossing om Turkije in het gareel te krijgen (b.v. een regime change zoals in Oekraïne of wat chaos creëren zoals o.a. in Irak, Libië en Syrië).
En tot slot (om nog maar even een puntje te noemen) met een federale EU en die mooie ‘one fits all’ euro kunnen de rijke(re) lidstaten de arme lidstaten helpen. Nivelleren op Europees niveau is een groot feest.

Gefeliciteerd Oekraïne
Jullie land en economie liggen in puin dankzij een burgeroorlog of proxy oorlog (whatever) maar toch alvast gefeliciteerd. Als later dit jaar Frankrijk en Duitsland het populisme definitief weten uit te bannen en daarmee het voortbestaan van de EU gewaarborgd lijkt, dan ligt de weg voor jullie open naar het EU lidmaatschap. Dat gaat nog wel even duren maar niet getreurd, ik heb begrepen dat jullie al vanaf juni dit jaar welkom zijn in de andere EU landen. We zien er naar uit.

Gefeliciteerd Turkije
Nee niet met het EU lidmaatschap, dat gaat nog wel even duren. Niet dat we niet blij met jullie zijn, we waarderen jullie als NAVO partner (tegen Poetin, die jullie misschien wel wat minder vaak zouden moeten ontvangen) ook al doen jullie nu heel lelijk tegen ons (was dat een vooropgezet plan of zijn jullie echt zo achterlijk?).
Waar ik jullie van harte mee feliciteer zijn de 4 zetels waarmee jullie in onze 2e kamer zijn binnengedrongen. Daarmee zijn jullie nu overduidelijk aangeland in fase 2 van de islamisering van ons land, eh sorry, van het land van ons allemaal. Waar ik dat vandaan haal? Nou, uit onderstaand plaatje (2e punt onder fase 2). Maar geen zorgen, gezien hun stemgedrag geloven de meesten Nederlanders dat toch niet.

img_20160822_191934-2

Gefeliciteerd Verenigde Staten van Amerika
Nee niet met Donald Trump. Dat is een ongelukkig foutje van een hele grote basket full of deplorables (een soort van verkeerde populisten). De opvolger van de winnaar van de Nobelprijs voor de vrede, Barack Obama (wat heeft die man z’n best gedaan), had natuurlijk Hillary Clinton moeten zijn. Maar goed dat maakt niet zo heel veel uit want de Neocons gaan uiteindelijk toch wel hun gang en als Trump het voor hen te bont gaat maken zijn er altijd wel manieren om van hem af te komen (impeachment of desnoods op de JFK manier).
Waar ik de VS mee feliciteer is dat het er naar uit ziet dat hun bondgenoot de EU, dankzij de Nederlandse kiezers, gaat overleven, ja uiteindelijk zelfs zal doorgroeien naar een federatie met ook een eigen leger. Nu al is de nieuwe Nederlandse regering bereid om meer uit te geven aan defensie, opweg naar de NAVO norm. Die NAVO is heel belangrijk als je een sterke en gevaarlijke vijand tegenover je ziet. Dus als je die vijand nog niet hebt, dan moet je er voor zorgen dat je die krijgt. Goed nieuws, dat is inmiddels aardig gelukt (Poetin, u weet wel). Vooral goed nieuws voor de Amerikaanse wapenindustrie, die kunnen binnenkort weer volop leveren aan de EU NAVO leden.
En zo’n sterke EU als bondgenoot is natuurlijk ook goed voor de z.g. ‘War on Terror’ want het mes van die oorlog snijdt aan twee kanten. Enerzijds worden daarmee de Amerikaanse oliebelangen en de z.g. petrodollar beschermd (in dit stuk meer daarover), anderzijds steunt de EU die oorlog en profiteert de EU van de vluchtelingenstromen die nodig zijn voor de omvolking van Europa (daarover hier en hier meer).
Tot slot nog één punt, de globalisering. Ook daarin zijn de VS en EU bondgenoten. Ze streven, kost wat het kost (desnoods oorlog), naar een nieuwe wereldorde. Een wereld waarin een relatief kleine rijke elite de macht heeft over de massa (meer daarover in dit lange stuk). Het uiteenvallen van de EU zou voor de globalisten een dramatische stap terug zijn. Dat lijkt nu niet te gaan gebeuren. Ook daarmee feliciteer ik de VS van de Neocons.

Gefeliciteerd Multinationals
Dankzij de Nederlandse kiezers gaat de globalisering hoogst waarschijnlijk gewoon door. Mooie handelsverdragen zoals CETA en TTIP (als Trump weg is gaat TTIP gewoon door) zullen worden gesloten. Jullie kunnen optimaal gebruik blijven maken van belastingvoordelen en goedkope arbeidskrachten. In de VS lijkt dat nu met Trump even te stagneren maar in Europa zorgen we er voor dat de grenzen open blijven staan en dat jullie dus worden voorzien van goedkope arbeidskrachten uit het Midden Oosten, Noord Afrika, Oost Europa en op korte termijn ook uit Oekraïne. Uiteindelijk zullen de West Europese arbeiders ook genoodzaakt zijn voor minder te werken. Zo verdwijnt de Europese middenklasse, maar wordt de koek op die manier wel eerlijker verdeeld, toch? U en uw aandeelhouders gaan gouden tijden tegemoet.
Vergat ik nog de toegang tot grondstoffen. Ook daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken. De VS en EU zullen er alles aan doen om die grondstoffen toegankelijk en goedkoop te houden. Kijk maar naar het Midden Oosten, Afrika en b.v. Oekraïne.

Gefeliciteerd PvdA
Ook al hebben jullie heel veel zetels verloren, één troost, jullie droom over een internationale socialistische (neo-marxistische) nieuwe wereldorde is in goede handen bij de globalisten van het partijkartel, van de EU en van de VS. En wie weet mogen jullie toch nog mee doen in een ‘één pot nat’ partijkartel coalitie. Hou dus vol.

Gefeliciteerd FvD en PVV
Het Forum voor Democratie als kersverse partij in de 2e kamer, in de echte oppositie tegen het Partijkartel. Gefeliciteerd en welkom!
De PVV gefeliciteerd met hun 5 zetels winst. Nog niet de grootste partij geworden maar toch een mooi resultaat. Samen met FvD in de echte oppositie tegen het partijkartel.

Wat een feest, zijn er dan helemaal geen verliezers?
Natuurlijk wel. Op de elite en hun handlangers na verliezen we allemaal. Wij die weten dat we (deze ronde) hebben verloren en al die naïevelingen die geen flauw idee hebben hoe de wereld in elkaar zit en wat ze met hun stem op het partijkartel aanrichten.
Soms denk ik ‘ze krijgen straks waar ze zelf om gevraagd hebben’. Maar ja, dat betekent dat wij, de ‘verkeerde populisten’ die shit ook over ons heen krijgen. Ik zal ze er in ieder geval aan herinneren.

Is er nog hoop dan?
In eerdere stukken eindigde ik met zinnen als ‘2017 het jaar van de waarheid’ of ‘de laatste kans met de verkiezingen van 2017’. Nederland heeft die laatste kans verprutst. In de Duitse verkiezingen heb ik geen vertrouwen. Dus we moeten het van Frankrijk hebben. Loopt het ook daar verkeerd af, dan zijn we denk ik fucked omdat de eurofielen en de Amerikanen (zonder Trump) dan 4 jaar lang ongehinderd hun gang kunnen gaan. Met een beetje fantasie kunt u zelf wel bedenken hoe dat er ongeveer uit gaat zien.

Condoleance kaart met tekst met oprechte deelneming

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Nederland heeft gekozen. Ik feliciteer alle winnaars, de meesten met oprechte deelneming!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s