Wordt 2017 het jaar van verandering of dendert de globalisering door?

De vraag in de titel stelde ik me onlangs na het lezen van een pittig artikel (longread) over oorlog, globalisering en de elite. Een artikel in het Engels dat ik heb vertaald omdat ik de inhoud ook graag deel met landgenoten die het Engels niet of minder machtig zijn of het gewoon relaxter vinden het in het Nederlands te lezen. Een m.i. lezenswaardig (must read) stuk.

Toen ik bezig was met de vertaling van het artikel viel me deze tweet op:

Ik antwoordde toen als volgt:

Al eerder schreef ik over het onderwerp waar ook dit artikel over gaat. Ik heb lang getwijfeld maar nu, na het lezen en vertalen van dit stuk ben ik er vrijwel zeker van.

Vragen die ik mezelf al eerder stelde borrelen n.a.v. dit artikel opnieuw op:

 • Zijn Geert Wilders, Marine Le Pen en Donald Trump echt, of fungeren ze samen met andere ‘populisten’ als polariserende krachten onder de vleugels van de elite?
 • En als Donald Trump echt is, gaat hij 20 januari 2017 dan halen?
 • De Brexit, gaat die er echt komen en zo ja hoort die dan gewoon bij het plan?
 • De richting van de EU, de inperking van de VvMU, de migratie, de tegenstellingen en spanningen, waar brengen die ons?
 • Ligt Poetin inderdaad dwars als het gaat om het vestigen van een nieuwe wereld orde (globalisering)?
 • Trekken Rusland en China hun eigen plan of spelen zij hun vijandrol in het spel van de elite?
 • De staatsgreep en oorlog in Oekraïne, toeval of bedoeld om Rusland weer tot vijand te maken?
 • De vluchtelingenstromen, zijn die het gevolg van een toevallig uitdijende oorlog in het Midden Oosten?
 • De rol van Israël in het Midden Oosten?
 • En dichter bij huis, o.a. de discussies rond Zwarte Piet, Kerstmis, racisme, zijn dat spontane maatschappelijke discussies of gestuurde polarisatie?
 • En hoe zit het met politici, zijn ze naïef, niet of onvoldoende geïnformeerd of juist goed op de hoogte en spelen ze het spel mee?

En zo heeft u wellicht ook nog wel een paar vragen?

Dus, 2017 wordt het jaar van de waarheid. Loopt alles gewoon volgens plan (de globalisering dendert door) of gaat er echt iets veranderen?

Hierna het vertaalde artikel, met de titel:

ALLE OORLOGEN ZIJN GOED GEPLANDE BANKIERS OORLOGEN, INCLUSIEF DE DERDE WERELDOORLOG

Bijdrage van Jamie Lee
Waking Times 28 mei 2014

‘When the Power of Love overcomes the Love of Power, There Will Be Peace’. – Jimi Hendrix

De Oorzaak van Oorlog

Oorlogen beginnen wanneer één natie het grondgebied van een andere natie binnen valt; depressies doen zich voor wanneer markten een onverwachte terugval laten zien; inflatie treedt op wanneer de prijzen omhoog worden gedreven door schaarste; revoluties beginnen wanneer de mensen, altijd spontaan, opstaan om de bestaande regering omver te werpen.

Dit zijn de traditionele verklaringen van historische gebeurtenissen. Gebeurtenissen doen zich toevallig voor, er lijken geen aanwijsbare oorzaken te zijn.

Maar deze verklaring van de geschiedenis roept knagende vragen op in de hoofden van serieuze studenten. Is het mogelijk dat regeringsleiders en anderen deze gebeurtenissen planden en vervolgens zo orkestreerde dat ze aan hun gewenste uitkomsten voldeden? Is het mogelijk dat zelfs de grote catastrofes uit de geschiedenis deel uit maakten van dit plan?

Twee Fundamentele Manieren om naar de Geschiedenis te Kijken

Er zijn twee fundamentele manieren om naar de geschiedenis te kijken. We noemen de één de catastrofale kijk of de toevalskijk op de geschiedenis. We noemen de andere de samenzweringskijk op de geschiedenis.

Toevalskijk op de geschiedenis

In geval van de catastrofale kijk of de toevalskijk op de geschiedenis zijn we zodanig beïnvloed dat we geloven dat historische gebeurtenissen, zoals oorlogen en revoluties, het directe gevolg waren van een aantal plotselinge of verrassende (toevallige) gebeurtenissen. Terwijl de catastrofale kijk of de toevalskijk van toepassing is op het weer, op vulkaanuitbarstingen en aardbevingen, is het niet altijd een realistische kijk op de mensheid en de gebeurtenissen die door de mens worden beïnvloed.

Jonge, kneedbare Amerikaanse en andere westerse geesten leren op de scholen helaas de toevalskijk op de geschiedenis. Deze kijk wordt hun leven lang ook nog eens versterkt door de gecontroleerde massamedia. Het gevolg hiervan is dat de meesten die worden geconfronteerd met de samenzweringskijk op de geschiedenis, direct geschokt reageren, het niet willen geloven en weigeren iets anders te accepteren dan wat ze geleerd is.

Samenzweringskijk op de geschiedenis

Met de samenzweringskijk op de geschiedenis bestudeert men dat deel van de geschiedenis dat een product is van planning door de mens. Met de samenzweringskijk op de geschiedenis worden we geleid om te geloven dat gebeurtenissen, zoals oorlogen en revoluties, het gevolg zijn van geplande gebeurtenissen. Terwijl de samenzweringskijk niet van toepassing is op het weer, op vulkaanuitbarstingen en aardbevingen, is het wel een realistische en nauwkeurige kijk op de onderlinge relaties van de mens en naties. Omdat de planning van de meeste van deze gebeurtenissen in het geheim werd gedaan, gebruiken we de term samenzweringskijk op de geschiedenis. Dat wil zeggen, deze geschiedenis is het resultaat van in het geheim gemaakte plannen, die dus per definitie een samenzwering zijn.

Interessant genoeg, de samenzweringskijk op de geschiedenis is ook de Bijbelse visie op de geschiedenis. Kijk om te beginnen maar een naar Psalmen 2 (voor de gelovigen onder u hier in het Nederlands).

Wij zijn van mening dat de huidige gebeurtenissen in de wereld niet simpelweg toeval zijn, maar het resultaat van een campagne die door een elite groep van onzichtbare en op grote schaal onbekende wereldleiders is georganiseerd. Hun doel is om een absolute dictatoriale controle uit te oefenen over de hele wereld, met als doel een Nieuwe Wereld Orde te vestigen.

Het is dus mogelijk om de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis samen te vatten in twee alternatieve stromingen.

Franklin D. Roosevelt, die zeker vele monumentale gebeurtenissen meemaakte tijdens zijn opeenvolgende regeerperioden, is als volgt geciteerd:

In de politiek gebeurt niets toevallig. Als er wat gebeurt, dan was het op die manier gepland‘.

Amerikanen erkennen de link tussen het militair-industrieel complex en de Wall Street oligarchen, een connectie die teruggaat tot het begin van het moderne Amerikaanse imperium. Banken hebben altijd geprofiteerd van de oorlog, want de door de banken gecreëerde schulden leiden tot aanhoudende oorlogswinst voor het grote geld en omdat oorlogen zijn gebruikt om landen open te stellen voor de belangen van het Amerikaanse bedrijfsleven en bankwezen. Minister van Buitenlandse Zaken, William Jennings Bryan schreef:

de grote bancaire belanghebbenden waren zeer geïnteresseerd in de wereldoorlog vanwege het brede scala aan mogelijkheden voor grote winsten‘.

De meest onderscheiden Marinier in de geschiedenis, Smedley Butler, beschreef het vechten voor de Amerikaanse banken in de vele oorlogen waarin hij vocht. Hij zei:

Ik heb 33 jaar en vier maanden in actieve militaire dienst gediend en in die periode heb ik het grootste deel van mijn tijd doorgebracht als een hoogstaande krachtpatser voor grote ondernemingen, voor Wall Street en voor de bankiers. Kortom, ik was een afperser, een gangster voor het kapitalisme. Ik hielp mee Mexico en vooral Tampico veilig te maken voor de Amerikaanse oliebelangen in 1914. Ik hielp mee om van Haïti en Cuba fatsoenlijke plekken te maken t.b.v. de jongens van de National City Bank zodat ze hun opbrengsten konden innen. Ik hielp bij de verkrachting van een half dozijn Midden-Amerikaanse republieken ten behoeve van Wall Street. Ik hielp mee met het zuiveren van Nicaragua t.b.v. de International Banking House van Brown Brothers in 1902-1912. Ik bracht licht naar de Dominicaanse Republiek t.b.v. de Amerikaanse suikerbelangen in 1916. Ik heb geholpen Honduras geschikt te maken voor de Amerikaanse fruitbedrijven in 1903. In 1927 zorgde ik er in China voor dat Standard Oil ongedeerd verder kon. Er op terugkijkend, had ik Al Capone een paar tips kunnen geven. Het beste wat hij kon doen was zijn misdaadoperaties in drie districten te runnen. Ik opereerde op drie continenten’.

In Confessions of an Economic Hit Man (Bekentenissen van een economische huurmoordenaar), beschrijft John Perkins hoe leningen van de Wereldbank en het IMF worden gebruikt om winsten voor het Amerikaanse bedrijfsleven te generen en landen met enorme schulden op te zadelen en het daarmee voor de Verenigde Staten mogelijk te maken ze te beheersen. Het is niet verwonderlijk dat de voormalige civiele militaire leiders als Robert McNamara en Paul Wolfowitz hoofd van de Wereldbank werden. De schulden van deze landen aan de internationale banken zorgen ervoor dat ze onder invloed blijven van de Verenigde Staten, die ze dwingt toe te treden tot de ‘coalitie van gewilligen’ die hielp bij de inval in Irak of die Amerikaanse militaire bases op hun land toestaan. Als landen weigeren om aan hun verplichtingen te voldoen, dan legt de CIA of het Ministerie van Defensie hen de Amerikaanse politieke wil op door middel van staatsgrepen of militaire actie.

Bankiers zitten Achter de Oorlogen

Dr. Henry Kissinger noemde militair personeel ‘niets anders dan honden die onze behoeften dienen’. George W. Bush stond bij zijn bezoek aan ziekenhuizen stom te lachen en was onbeschoft tegen de gewonden en verminkten die ‘vochten voor onze vrijheden’, dat was nadat hij Irak en Afghanistan onder valse voorwendsels was binnengevallen…en miljoenen onschuldige mensen in die landen stierven.

Naar schatting kwamen in Vietnam meer dan 2 miljoen Vietnamezen om het leven als gevolg van het Amerikaanse imperialisme, en waarvoor? Tijdens WWI en WWII kwamen tientallen miljoenen mensen om terwijl landen als kalkoenen kapot werden gesneden door de machten die de oorlogen o.b.v. leugens begonnen. Wij, de Verenigde Staten van Amerika, gooide atoombommen op onschuldige mensen in Nagasaki en Hiroshima om zo onze nieuwe militaire speeltjes te testen. Daarbij hebben we tienduizenden mensen gedood en er nog veel meer kanker bezorgd door de radioactieve fallout.

Waarvoor? En vandaag de dag eren we allen die zijn gedood voor hun moed bij het verdedigen en beschermen van onze ‘vrijheden’… en het is allemaal een grote leugen.

Wat nou als het handjevol wereldwijde centrale bankiers al bijna een eeuw lang een zodanige machtspositie heeft over de regeringen van landen over de hele wereld dat ze daarmee kunnen bepalen wie er aan de macht is, welk beleid wordt vastgesteld en welke oorlogen worden uitgevochten, waar en wanneer, terwijl de daarbij behorende propaganda wordt meegeleverd om de ene gecreëerde vijand uit te spelen tegen de andere?

Al die tijd dat ze, een kleine groep, ongelooflijke sommen geld creëren, uitlenen tegen rente aan landen om die oorlogen te financieren.

Kunt u of zou u het willen geloven?

Denk aan Zwitserland. Het is nog nooit bezet. Iedere burger is bewapend en het land levert de politie aan het Vaticaan. Het is ook de thuisbasis van ’s werelds grootste bank, heeft extreme geheimhoudingswetten en is de thuisbasis van de Rothschilds.

De Creatie, Planning en Uitvoering van WWI, WWII en nu WWIII

Een Italiaanse revolutionaire leider, Giusseppe Mazzini (1805-1872), een 33e rang vrijmetselaar, werd in 1834 geselecteerd door de Illuminatie als hoofd van hun wereldwijde activiteiten (Mazzini richtte ook de maffia op in 1860). Vanwege de revolutionaire activiteiten van Mazzini in Europa, pakte de Beierse regering de Illuminatie en andere geheime genootschappen stevig aan voor, naar verluidt het plotten van een massale omverwerping van de Europese monarchieën. Toen de geheimen van de Illuminatie werden geopenbaard, werden zij vervolgd en uiteindelijk ontbonden. Ze herstelde zich in de diepten van andere organisaties, waarvan de vrijmetselarij er één is.

Tijdens zijn leiderschap, verleid Mazzini Albert Pike tot de (nu formeel ontbonden, maar nog steeds actieve) Illuminatie. Pike was gefascineerd door het idee van één wereld regering, en toen hem dat gevraagd werd door Mazzini, stemde hij gemakkelijk in met het schrijven van een ritueel boekdeel. Daarin beschreef Pike de overgang van een gemiddelde hooggeplaatste vrijmetselaar naar een top rang Illuminatie vrijmetselaar (33e rang). Toen Mazzini wilde dat Pike hoofd werd van de Amerikaanse afdeling van de Illuminatie, voelde hij duidelijk dat Pike waardig was voor een dergelijke missie. Mazzini’s bedoeling was dat, zodra een vrijmetselaar de ladder van de vrijmetselarij volledig had beklommen en zich waardig had bewezen, de hoogste leden in rang hem het lidmaatschap zouden aanbieden van de geheime ‘samenleving binnen een samenleving‘.

In 1871 publiceerde Pike het 861 pagina tellende vrijmetselaars handboek, bekend als de ‘Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottisch Rite of Freemasonry‘.

Na de dood van Mazzini op 11 maart 1872, benoemde Pike Adriano Lemmi (1822-1896, 33e rang vrijmetselaar), een bankier uit Florence, Italië, om hun subversieve activiteiten in Europa uit te voeren. Lemmi was een aanhanger van de patriot en revolutionair Giuseppe Garibaldi en zou actief kunnen zijn geweest in de luciferiaanse society opgericht door Pike. Lemmi op zijn beurt werd opgevolgd door Lenin en Trotski, vervolgens door Stalin. De revolutionaire activiteiten van al deze mannen werden gefinancierd door de Britse, Franse, Duitse en Amerikaanse internationale bankiers, allemaal gedomineerd door het Huis van Rothschild.

Tussen 1859 en 1871 werkte Pike een militaire blauwdruk uit voor drie wereldoorlogen en diverse revoluties in de hele wereld. Die beschouwde hij als voortschrijdende samenzwering die zijn laatste fase in de 20e eeuw zou bereiken.

In aanvulling op de Hoge Raad in Charleston, South Carolina, richtte Pike Hoge Raden op in Rome, Italië (onder leiding van Mazzini), Londen, Engeland (onder leiding van Palmerston) en Berlijn, Duitsland (onder leiding van Bismarck). Hij zette 23 ondergeschikte raden op, op strategische plaatsen over de hele wereld, waaronder vijf Grote Centrale Directies in Washington, DC (Noord-Amerika), Montevideo (Zuid-Amerika), Napels (Europa), Calcutta (Azië) en Mauritius (Afrika), die werden gebruikt om informatie te verzamelen. Al deze branches zijn sindsdien de geheime hoofdkwartieren geweest voor de activiteiten van de Illuminatie.

Albert Pike kreeg een visioen, dat hij opschreef in een brief aan Mazzini, gedateerd 15 augustus 1871. In deze brief schetste hij heel aanschouwelijk de plannen voor drie wereldoorlogen die nodig zijn om Eén Wereld Orde te realiseren. We kunnen ons nu verbazen over hoe nauwkeurig de voorspelling was t.a.v. de gebeurtenissen die reeds hebben plaatsgevonden.

De Eerste Wereldoorlog moest worden gevoerd om de Illuminatie in staat te stellen de macht van de tsaren in Rusland omver te werpen en van dit land een fort te maken van atheïstisch communisme. De verschillen, veroorzaakt door de agenten van de Illuminatie, tussen de Britse en Germaanse rijken werden gebruikt om deze oorlog aan te wakkeren. Aan het einde van de oorlog werd het communisme gecreëerd en gebruikt om andere regeringen te vernietigen en om religies te verzwakken.

Geschiedenis studenten zullen herkennen dat de politieke allianties van Engeland aan de ene kant en Duitsland aan de andere kant, gesmeed tussen 1871 en 1898 door Otto von Bismarck, mede samenzweerder van Albert Pike, van cruciaal belang waren voor het starten van de Eerste Wereldoorlog.

De Tweede Wereldoorlog moest worden aangewakkerd door gebruik te maken van de verschillen tussen de fascisten en de politieke zionisten. Deze oorlog moest worden gevoerd zodat het nazisme werd vernietigd en dat het politieke zionisme sterk genoeg werd om een soevereine staat Israël te stichten in Palestina. Tijdens de Tweede Wereldoorlog moest het internationale communisme sterk genoeg worden om het christendom voldoende tegenwicht te bieden, te stoppen en in toom te houden tot het moment waarop wij het nodig zouden hebben voor de definitieve sociale ramp‘.

Na deze Tweede Wereldoorlog werd het communisme sterk genoeg om te beginnen met de overname van zwakkere regeringen. In 1945, tijdens de Conferentie van Potsdam tussen Truman, Churchill en Stalin, werd een groot deel van Europa gewoon overgedragen aan Rusland. Aan de andere kant van de wereld zorgde de nasleep van de oorlog met Japan ervoor dat het communisme voet aan de grond kreeg in China.

Lezers die beweren dat de termen nazisme en zionisme nog niet bekend waren in 1871 moeten niet vergeten dat de Illuminatie beide bewegingen hebben uitgevonden. Bovendien, het communisme als ideologie en als bedachte term, vond zijn oorsprong in Frankrijk tijdens de revolutie. In 1785 bedacht Restif de term vier jaar voordat de revolutie uitbrak. Restif en Babeuf, op hun beurt, werden beïnvloed door Rousseau – terwijl de meest bekende samenzweerder van allemaal Adam Weishaupt was.

De Derde Wereldoorlog moet worden aangewakkerd door gebruik te maken van de verschillen, veroorzaakt door de agenten van de Illuminatie, tussen de politieke Zionisten en de leiders van de islamitische wereld. De oorlog moet worden gevoerd op een zodanige wijze dat de Islam (de Moslim Arabische Wereld) en het politieke zionisme (de Staat Israël) elkaar wederzijds vernietigen. In de tussentijd worden de andere landen, opnieuw verdeeld over deze kwestie,  gedwongen om te vechten tot het punt van volledige fysieke, morele, spirituele en economische uitputting.

We zullen de nihilisten en de atheïsten ontketenen, wij zullen een vreselijke sociale ramp uitlokken die in al zijn verschrikking duidelijk het effect van het absolute atheïsme, de oorsprong van wreedheid en de meest bloedige onrust zal tonen aan de landen. Dan zullen de burgers, gedwongen zijn zich zelf te verdedigen tegen de wereldwijde minderheid van revolutionairen, de vernietigers van de beschaving uitroeien. De massa, gedesillusioneerd over het christendom, wiens deïstische geesten vanaf dat moment kompas- of richtingloos zijn, verlangend naar een ideaal, maar niet wetende wat te aanbidden, zal het ware licht ontvangen door de universele manifestatie van de zuivere leer van Lucifer, eindelijk voor de ogen van het publiek naar buiten gebracht.

Deze manifestatie is het resultaat van de algemene reactionaire beweging die volgt uit de vernietiging van het christendom en het atheïsme, die beiden gelijktijdig worden overwonnen en uitgeroeid’.

Sinds de terreur aanslagen van 11 september 2001, tonen gebeurtenissen in de wereld, in het bijzonder in het Midden-Oosten, een groeiende onrust en instabiliteit tussen modern zionisme en de Arabische wereld. Dit is volledig in lijn met de oproep voor een Derde Wereldoorlog die wordt uitgevochten tussen die twee, en hun bondgenoten aan beide kanten. Deze Derde Wereldoorlog moet nog komen en de recente gebeurtenissen tonen ons dat het niet ver weg is.
(Bron)

Tijdlijn Derde Wereld Oorlog

Dit zijn, geloof ik, de fasen van de geplande Derde Wereldoorlog:

Inleiding – De gebeurtenissen in aanloop naar de start van de Derde Wereldoorlog, met inbegrip van 11 september 2001.
Act 1Het Midden-Oosten. Wijdverbreid conflict in de hele regio met als doel een vlammende oorlog, mogelijk veroorzaakt door Iran of militanten in Pakistan die gebruik maken van door Noord-Korea geleverde nucleaire wapens. De eerste scène in deze akte is de Amerikaanse invasie van Irak op 20 maart 2003.
Act 2Israël in oorlog – tegen haar Arabische buurlanden, misschien Palestina. Een Palestijnse staat zal worden opgericht, zodat alle Israëli’s volledig worden gescheiden van de Palestijnen (let op een vermelding van een 7-jarig verdrag dat  wordt bevestigd door een wereldleider – waarschijnlijk Bush), met als enig doel kort daarna een venijnige aanval van Israël op Palestina.
Act 3Verre Oosten – ‘huiveringwekkende nucleaire confrontatie die het bestaan van de mensheid bedreigt’ – Peter Lemesurier, auteur van The Armageddon Script, p. 223, geschreven in 1981. Betreft het binnenvallen van Taiwan door China en een nucleaire uitbarsting op het Koreaanse schiereiland.
Act 4 Erosie van Vertrouwen in ‘Het Systeem’ zo ernstig dat burgers in paniek afstand zullen doen van hun vrijheden en de constitutionele vorm van de overheid. Het plan roept op tot de ontbinding van de Amerikaanse grondwet, getriggerd door een omvangrijke ‘terroristische’ aanval. De uiteindelijke bedoeling is om één wereldregering en één wereldreligie te introduceren.
Act 5De ineenstorting van de Verenigde Staten en andere westerse landen,  economisch en moreel.
Act 6Aanzienlijke vermindering van de bevolking met behulp van natuurlijke en door de mens veroorzaakte rampen.
Afloop. Wie kan vertellen hoe deze oorlog zal eindigen?

Zowel de Bijbelse profetie als de plannen van de Illuminatie stellen dat Israël de sleutel is. De start van de Derde Wereldoorlog is gepland op het moment dat Israël ten strijde trekt tegen haar Arabische vijanden. Dan, en alleen dan, zullen alle andere onderdelen optreden en elkaar in een rap tempo opvolgen. Het plan is om de ene ramp na de andere te laten ontstaan in een zodanig opeenvolgend tempo dat, voordat mensen mentaal en emotioneel met het rampzalige nieuws kunnen 0mgaan, ze al weer worden geraakt door een volgende ramp. Hierover nog de opmerking dat zolang ALLE onderdelen voor WW3 nog niet aanwezig zijn, de uitvoering van het plan niet zal worden gestart.

Hoewel het naïef zou zijn om een specifiek tijdschema te suggereren voor de gebeurtenissen die leiden tot en met de 3e Wereldoorlog, weten we dat de plannen voor die 3e Wereldoorlog in een vergevorderd stadium zijn en onze leiders, die betrokken zijn bij dit geheime plan, alleen wachten op het juiste signaal voor de totale oorlog begint.

We zijn in de laatste fase van de voorbereiding van een geglobaliseerde wereld waarin de vanuit de vrijmetselarij voortgekomen New Age Christ (Antichrist) kan verschijnen en alle politieke en economische macht van de heersers van de wereld zal ontvangen. Dit is het plan van de Illuminatie en de Bijbelse profetie (Openbaringen 17: 12-17).

In de woorden van Peter Lemesurier, auteur van The Armageddon Script:

‘Hun script is al geschreven, alleen nog onderworpen aan last-minute wijzigingen en regieaanwijzingen. Het podium zelf, zij het in de duisternis, is bijna klaar. Beneden in de bak, is het ondergrondse orkest al aan het inspelen. De last-minute stukken voor de opkomst worden nu zelfs ingevuld. De meeste van de belangrijkste acteurs, die men zou verwachten, hebben hun rollen al opgepakt. Binnenkort is het tijd voor hen om het podium te betreden, klaar voor het ophalen van het doek. De tijd voor actie is gekomen’.

The Georgia Guidestones (richtlijnen)

georgia_guidestones_english_full
The Georgia Guidestones, opgericht in 1991 door R.C. Christian

De Nederlandse versie van de richtlijnen

De tien richtlijnen voor een nieuw tijdperk van de rede zijn als volgt:

1. Beperk de mensheid tot onder 500.000.000, voortdurend in balans met de natuur.
2. Stuur voortplanting wijselijk – verbeter daarmee de conditie en diversiteit.
3. Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal.
4. Regel passie – het geloof – traditie – en alle dingen met gematigde rede.
5. Bescherm mensen en naties met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.
6. Laat alle naties intern regeren en externe geschillen oplossen in een wereld rechtbank.
7. Vermijd bekrompen wetten en nutteloze ambtenaren.
8. Breng persoonlijke rechten in evenwicht met sociale plichten.
9. Prijs waarheid – schoonheid – liefde – op zoek naar harmonie met het oneindige.
10. Wees geen vorm van kanker op de aarde – Laat ruimte voor de natuur – Laat ruimte voor de natuur.

Zoals u kunt zien, de richtlijnen pleiten voor een drastische vermindering van de wereldbevolking, de invoering van een nieuwe wereldtaal, de oprichting van een Internationaal Gerechtshof en een vage verwijzing naar eugenetica (rasverbetering). Met andere woorden, een blauwdruk voor een Nieuwe Wereld Orde.

Ontvolking, Gepland Ouderschap en Rasverbetering

Het eerste ‘gebod’ is bijzonder schokkend, omdat het in principe bepaalt dat 12 van de 13 mensen op aarde niet zou moeten bestaan. In principe zou dat betekenen dat iedereen, m.u.v. bijvoorbeeld de helft van India, van de wereld zou moeten verdwijnen. Als de huidige wereld bevolking 6,7 miljard is, dan betekent dat een overschot van 92,54%. Deze cijfers in overweging nemen is verbijsterend. Maar ja, hoeveel mensen overleefden in the movie 2012? Niet veel. Wie waren zij? De rijkste mensen op aarde. Is dit voorspellend programmeren?

De laatste richtlijn van de Guidestones: ‘Wees geen vorm van kanker op de aarde – laat ruimte voor de natuur – laat ruimte voor de natuur’ is bijzonder verontrustend omdat het menselijk leven wordt vergeleken met kanker op aarde. Met deze manier van denken is het gemakkelijk om het uitsterven van bijna de hele wereldbevolking te rationaliseren.

Massale ontvolking is een toegegeven doel van de wereldelite en veel belangrijke mensen hebben er openlijk toe opgeroepen:

In 1988, uitte de Britse prins Philip de wens dat, als hij gereïncarneerd zou worden, hij ‘een dodelijk virus’ zou willen zijn dat de wereldbevolking zou verminderen. Meer recent zei Bill Gates: ‘De wereld van vandaag heeft 6,8 miljard mensen … dat loopt op tot ongeveer 9 miljard. Nu, als we goed ons best doen voor nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidszorg, dan kunnen we dat met 10 tot 15 procent verlagen’. Naast fiscaal aftrekbare giften die bestaan uit enorme hoeveelheden geld t.b.v. de ontvolking, hebben ‘geheime bijeenkomsten’ van de wereldelite plaatsgevonden om deze kwesties te bespreken:

‘Sommige van Amerika’s toonaangevende miljardairs kwamen in het geheim bijeen om na te gaan hoe hun rijkdom zou kunnen worden gebruikt om de groei van de wereldbevolking te vertragen en verbeteringen in de gezondheidszorg en het onderwijs te versnellen.

De filantropen die een topconferentie bijwoonde op initiatief van Bill Gates, de mede oprichter van Microsoft, spraken over het bundelen van hun krachten om politieke en religieuze obstakels tegen verandering te overwinnen.

Door één insider omschreven als de Goede Club omvatte deze David Rockefeller Jr, de patriarch van de rijkste dynastie van Amerika, Warren Buffett en George Soros, de financiers, Michael Bloomberg, de burgemeester van New York, en de media magnaten Ted Turner en Oprah Winfrey’. – The Sunday Times, 24 mei 2009.

Door Bankiers Ontworpen Wereld Oorlogen I & II

De centrale bankiers ontwierpen de bolsjewistische revolutie in Rusland, verstrekten Lenin en Stalin miljoenen in goud, leidde ze op in New York City waarna ze in verzegelde privé treinwagons afreisde naar Rusland.

Er wordt geschat dat er tussen 20-45 miljoen autochtone Russen stierven dankzij hun dictaturen die volledig gefinancierd en georkestreerd werden door de Centrale Bankiers. Toch horen we nooit over de genocide in Rusland, alleen over de paar miljoen, als dat klopt, Joden (alleen Joden? Hoe zit het met de Armeniërs, Fransen, Engelsen, Amerikanen, etc.).

Wall Street en de Bolsjewistische Revolutie

En dan aan het eind van de Tweede Wereldoorlog wordt er, door het effectueren van de plannen uit de Balfour overeenkomst van na de Eerste Wereldoorlog, een puinhoop gecreëerd bekend als het Midden-Oosten slagveld van het bezette Palestina (Israël) in 1948.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog coördineerde en werkte de president van de Verenigde Staten, President Roosevelt, volledig samen met de Russen ten einde hen aan het einde van WWII te voorzien van zowel nucleaire plannen en materialen als platen en drukpersen t.b.v. de productie van papier geld. Er werd gebruik gemaakt van grote militaire luchthavens en ook de luchthaven van Newark om al deze zaken over te vliegen en zo te helpen met de financiering van het einde van hun oorlog. In feite moest Averil Harriman, op dat moment de ambassadeur in Rusland, de controle over de bolsjewistische revolutie voor een tijd overnemen omdat Stalin krankzinnig werd en uitstapte.

Nogmaals, de slechteriken, Japan, Italië en Duitsland werden gecreëerd door de centrale bankiers o.b.v hun centrale planning teneinde de Tweede Wereldoorlog te starten met als doel de invoering van het communisme. Een wereld omvattend communisme in Rusland en een nationaal communisme, of facisme, in nazi-Duitsland.

Franklin D. Roosevelt was een communistische sympathisant. Het ‘Rode gevaar’ was gecreëerd en Joseph McCarthy zorgde voor de zondebok in de jacht op ‘communisten’ in de Verenigde Staten. Dit alles werd gecreëerd door de Rockefeller/Rothschild propaganda machine.

Wall Street en Franklin D. Roosevelt

Dagboek van majoor Jordan

Majoor Jordan herinnert zich hoe Franklin D. Roosevelt en de Verenigde Staten maar al te graag de uranium atoombom aan Rusland gaven en ook vertrouwelijke informatie over grote Amerikaanse bedrijven en landkaarten:

‘Pas in de tweede helft van 1949 werd op basis van betrouwbare bronnen definitief bewezen dat federale agentschappen tijdens de oorlog ten minste drie partijen uranium chemicaliën, in totaal 1.465 pond of bijna driekwart van een ton, leverde aan Rusland. Ook werd bevestigd dat er een kilogram, of 2,2 pond, uranium metaal werd verzonden op een moment dat de totale Amerikaanse voorraad 4,5 pond was.

Betrokken waren de Lend-Lease Administration, the Department of Commerce, the Procurement Division of the Treasury and the Board of Economic Warfare. The State Department werd betrokken in die mate dat ze de toegang weigerde tot de dossiers van Lend-Lease en zijn opvolger, de Foreign Economic Administration.

De eerste twee uranium zendingen vonden plaats over Great Falls door de lucht. De derde werd verzonden per vrachtwagen en spoor van Rochester, NY, naar Portland, Oregon en vervolgens per schip naar Vladivostok. Dat gebeurde in maart en juni 1943 en in juli 1944. Er bestond geen twijfel meer over dat de transactie die de heer Hopkins en ik bespraken die van juni 1943 was.

Dat was niet alleen de grootste bij ons bekende uranium deal met de Sovjet-Unie, het was ook de meest schokkende. Geen moeite leek gespaard door sommige Amerikaanse functionarissen om Rusland te helpen bij de beheersing van het geheim van kernsplijting. Vier jaar lang was het monopolie van de A-bom de hoeksteen van ons militair en buitenlands beleid, maar op 23 september 1949, lang voor de inschatting van Washington, kondigde President Truman aan dat er een atoom explosie had plaatsgevonden in de Sovjet-Unie.

Ten behoeve van de nationale veiligheid, zorgde het Manhattan Project in het voorjaar van 1943 voor een embargo op de Amerikaanse export van uranium verbindingen. Maar overijverige lieden in Washington leken te hebben besloten dat Rusland ten koste van alles de ingrediënten voor een atoom experiment moest hebben. De intense pro Sovjet sfeer van die tijd kan worden beoordeeld op basis van berichten uit latere jaren.

Zo was er bijvoorbeeld Joseph E. Davies, ambassadeur in de Sovjet-Unie in 1936-1939, auteur van een boek en film over flagrante propaganda, Mission to Moscow. In een interview met de Times-Herald of Washington van 18 februari 1946, werd hij als volgt geciteerd: ‘Rusland heeft, uit zelfverdediging, elk moreel recht om geheimen over de atoombom door middel van militaire spionage te verkrijgen als dergelijke informatie niet door haar vroegere bondgenoten wordt geleverd!’ Zo was er ook professor Harold C. Urey, een Amerikaanse wetenschapper, die in de hoogste kringen van het Manhattan Project verkeerde. Maar op 14 december 1949 zei Dr Urey, in een verslag van de Atlantic Union Committee, dat Majoor Jordan voor de krijgsraad zou moeten verschijnen als hij iets verwijderd zou hebben uit de vliegtuigen met bestemming Rusland.

Toen de Amerikaanse bevoorrading werden afgesneden, werden de materialen clandestien in Canada gekocht om zo generaal Groves buiten spel te zetten. Pas in 1946 kwam de commandant van het Manhattan Project via de  Un-American Activities Committee er achter dat zijn blokkade was ondermijnd.

Mijn aandeel in de onthulling was een getuigenis onder ede, die maar tot één conclusie leidde: dat de Canadese omweg werd gefaciliteerd door de heer Hopkins. Op zijn aangeven gaf Lend-Lease een vrijwaringsbewijs af. Zonder dat bewijs had de zending niet plaats kunnen vinden. Transportkanalen van Lend-Lease en personeel van Lend-Lease, zoals ikzelf, werden gebruikt. Sporen van het snode plan werden uit de Lend-Lease boeken gehouden door er een contante transactie van te maken. De zending werd betaald met een cheque van de Amtorg Trading Corporation …’ (Bron)

Oorlog is een misdaad (War is a Racket)

War is a racketvan Smedley Butler is een beroemde toespraak waarin het militair-industrieel complex aan de kaak wordt gesteld. In deze toespraak, gehouden door de ontvanger van twee Congressional Medals of Honor,  worden de oorlogswinsten, waar weinigen van profiteren ten koste van velen, bloot gelegd. Gedurende zijn indrukwekkende carrière bij de marine toont Smedley Darlington Butler aan dat ware vaderlandsliefde geen blinde trouw betekent aan overheidsbeleid waarmee men het niet eens is. Naar de hel met oorlog.

Conclusie

Gezien de omvang van hetgeen is geschreven, video-opnames en getuigenissen over het bestaan van geheime genootschappen en hun onzichtbare aandeel in het creëren van de condities die nodig zijn om een Wereldoorlog te laten ontstaan biedt alleen de samenzweringskijk op de geschiedenis ons enig inzicht in de aard van de geo-politieke gebeurtenissen die momenteel plaatsvinden. In de komende jaren als de internationale banken kartels hun macht consolideren en de economische omstandigheden nog slechter worden voor de gewone man, let dan op tekenen die wijzen op de weg naar een totale wereldoorlog, gepushed door de rijkste en machtigste elites.

Bronnen:

Over de Auteur

Jamie Lee is de auteur van Tabu Blog (artikel is van 26 mei 2014) en een grote voorstander van persoonlijke vrijheid en het vrij zijn van een aanmatigende overheid.

Dit artikel wordt u aangeboden onder Creative Common license. Het is toegestaan om het waar dan ook te publiceren zolang de bio is inbegrepen en alle links intact blijven.

Tot zover het artikel. Rest nog het antwoord op de vraag ‘Wordt 2017 het jaar van verandering of dendert de globalisering door?’

Als u een echte Christen bent weet u het antwoord. Ik heb zo mijn twijfels, niet meer over het plan van de elite, dat is voor mij na dit artikel en alles wat er momenteel gebeurt glashelder, maar wel over de vraag of dat plan nog te keren is. Donald Trump lijkt onze enige hoop, als hij echt is. We gaan het zien. Ik wens in ieder geval alle anti globalisten een voorspoedig 2017 toe!

4 gedachtes over “Wordt 2017 het jaar van verandering of dendert de globalisering door?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s