Russische Airbus A321 neergehaald? En zo ja wie is daarvoor verantwoordelijk?

Schermkopie-1064 2015.11.05

De Amerikanen waren er weer als de kippen bij om te melden dat uit onderzoek bleek dat het niet om een terroristische aanslag kan gaan. De Dagelijkse Standaard meldt dat in dit artikel.

Het staat overigens niet vast dat het om een aanslag gaat en dat IS die zou hebben gepleegd. Maar stel dat dat wel zo blijkt te zijn? En stel dat IS inderdaad wordt gesteund door de VS of erger nog, is gecreëerd door de VS? En als we het dan toch over het neerhalen van vliegtuigen hebben, hoe zit dat dan met de MH17? Stel dat er een coup is gepleegd door de VS met als resultaat een burgeroorlog in de Oekraïne?

Eerder schreef ik daarover in mijn column ‘Waar zouden we zijn zonder The United States of America?‘. Of het allemaal waar is? Ik durf het niet met 100% zekerheid te zeggen maar dat de VS een heel dubieuze rol speelt in de wereld van vandaag is voor mij wel zeker.

En als het ooit allemaal waar blijkt te zijn, wie is/zijn dan (mede)verantwoordelijk voor het neerhalen van MH17 en die Russische Airbus A321? Tja, als…….als m’n tante klootjes had gehad was ze m’n oom geweest.

Advertenties

Een gedachte over “Russische Airbus A321 neergehaald? En zo ja wie is daarvoor verantwoordelijk?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s