Niets is toeval, alles is gepland en je kan er niets aan veranderen

Een jaar geleden stuurde ik de Nederlandse leden van het Europees Parlement een e-mail met een vraag over de bevolkingsgroei in de EU. Dit n.a.v. een EU publicatie over die bevolkingsgroei waaruit bleek dat de bevolkingsaanwas voornamelijk bestaat uit migranten.

De inhoud van de e-mail is te vinden op mijn blog ‘E-mail aan de Nederlandse Europarlementariërs over de islamisering van Europa’. De serieuzere antwoorden die ik kreeg op mijn mail (o.a. van Sophie in ’t Veld) staan m.i. in schril contrast met de werkelijkheid van nu. Oordeel zelf (de reacties heb ik toegevoegd aan het einde van de blog). N.a.v. de reacties heb ik de EP leden beloofd te reageren op hun antwoorden. Daar zal ik dit stuk voor gebruiken.

De ellende in Oekraïne en het Midden Oosten, de ongecontroleerde ‘vluchtelingen’ stromen die nu op gang zijn gekomen en een tweet met daarin een verwijzing naar een artikel waarin Adam Weishaupt en de New World Order (NWO) worden genoemd waren de aanleiding om weer eens in de pen te klimmen. NWO, je zal nu misschien denken wat ik ook dacht, een aluhoedje verhaal.

Schermkopie-905 2015.09.28

Maar toch, als ik kijk naar wat er gaande is en dat projecteer op zo’n ‘conspiracy’ theorie als de NWO, dan begin ik nu toch wel ernstig te twijfelen. Even nagevraagd bij een kennis die daar meer van weet. Ik vroeg hem wie Adam Weishaupt was (take your pick) en hoe hij tegen de NWO aan kijkt.

In zijn antwoord verwees hij naar de YouTube presentaties van Walter Veith, een Zuid Afrikaan die de ontwikkelingen in de wereld benadert vanuit zijn geloof.

Schermkopie-906 2015.09.28

Geloof, daar worden velen niet echt warm van gezien de ellende die het wereldwijd bracht en nog steeds brengt, o.a. die ‘vluchtelingen’ uit Islam landen. Ik heb dan ook een kijk tip om door de taaie stukken van de presentaties van Walter Veith heen te komen en er de essenties uit te halen.

‘De ‘Elite’ die kost wat het kost een ‘Nieuwe Wereld Orde’ wil vestigen’

Maar eerst kort en simpel in één zin samengevat, het gaat over de ‘Elite’ die kost wat het kost een ‘Nieuwe Wereld Orde’ wil vestigen. Een ‘orde’ waarvan ik denk dat jij en ik er niet beter van gaan worden.

Die Nieuwe Wereld Orde zal bestaan uit één wereld, met één regering en één godsdienst, die van de ‘Elite’. Om dat te bewerkstelligen moeten de huidige natiestaten en de huidige godsdiensten (Christendom, Jodendom en Islam) verdwijnen. Achter de schermen wordt gewerkt aan ‘zaken’ die uiteindelijk moeten leiden tot die Nieuwe Wereld Orde. Voor de schermen worden die ‘zaken’ op een andere manier, o.a. met behulp van de MSM, naar het grote publiek gepresenteerd. Actuele voorbeelden daarvan zijn Oekraïne (met MH17), het Midden Oosten en niet te vergeten de relatie van die twee tot de EU (de vorming en expansiedrift van de EU en momenteel ook het ‘vluchtelingen’ probleem). De oorsprong en de historie van de ‘Elite’, hun doel en de weg daar naartoe worden door Walter Veith uit de doeken gedaan. Hij relateert gebeurtenissen uit het verleden, uit het heden en in de toekomst aan zijn geloof en citeert daarbij regelmatig de bijbel.

‘Ook al heb je helemaal niets met godsdienst, realiseer je dat de ‘Elite’ al eeuwen lang handelt
vanuit hun godsdienst en dat nog steeds doet’

Mijn kijk tip is dus, als je niet christelijk bent, de religieuze kijk van Walter Veith voor lief te nemen en puur te kijken naar de historische feiten en naar zijn, misschien soms wel wat speculatieve, stellingen en conclusies. Ook al heb je helemaal niets met godsdienst, realiseer je dat de ‘Elite’ al eeuwen lang handelt vanuit hun godsdienst en dat nog steeds doet. Ben je wel christelijk dan zal je met voldoende Bijbelkennis veel herkennen. En voor Moslims, je kan er naar kijken vanuit je eigen geloofsovertuiging, de Islam. Maar weet dat de ‘Elite’ ook van de Islam af wil. En een waarschuwing, de presentatie ‘The Islamic Connection’ zal je als moslim niet bevallen. Maar goed, iedereen die geloofd weet dat het uiteindelijk goed zal komen, toch? Wat mij in ieder geval verbaasde is dat veel van wat er nu gaande is (de presentaties zijn niet van recente datum) goed (b)lijkt te passen bij het verhaal van Veith.

‘De komende veranderingen zijn niet in het voordeel van gewone burgers zoals jij en ik’

Of het waarheid is? Sceptici zullen ‘nee’ zeggen (aluhoedje), insiders, bij voorbeeld uw minister president (die nooit liegt) en ook zijn voorganger, zullen zeker ‘nee’ zeggen (onzin allemaal, wij hebben het beste met u voor). Wat je er zelf van vindt? Als je niet tot één van de voorgaande ‘clubs’ hoort of wel maar denkt ‘kom laat ik het eens proberen’, dan weet je het na het kijken van één of meerdere afleveringen. Zelf hoorde ik lang bij de club van sceptici maar mede door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar ben ik gaan twijfelen. En nu? Nooit honderd procent zekerheid maar in het gunstigste geval zeg ik ‘de komende veranderingen zijn niet in het voordeel van gewone burgers zoals jij en ik’.

Hierna de presentaties van Walter Veith. In volgorde kijken kan natuurlijk maar ik vond ‘Behind de Scenes’ het meest interessant omdat Veith daarin veel vertelt over de recente historie en het heden. Veel van wat er momenteel gaande is, is goed te linken aan de inhoud van deze presentatie.

The secret behind secret societies

Deze presentatie gaat over misleiding, geheime genootschappen, hoe die de wereld beheersen en wie achter die genootschappen zitten. Doel van de presentatie is te ontdekken hoe bepaalde organisaties alles wat er gebeurt, om ons heen, in de media, in de religieuze wereld en in de politieke wereld, beheersen en wat hun agenda is.

Schermkopie-809 2015.08.31

‘De manier waarop de NWO zal worden bereikt, een clash of civilizations.
Een oorlog tussen Christendom en Islam’.

Behind the Scenes

Deze presentatie sluit aan op ‘The Secret Behind Secret Societies’. Doel van de presentatie is te ontdekken hoe we er vandaag de dag (ten tijde van de presentatie) voorstaan en wat de toekomst ons zal brengen. Na enkele (vaak terugkerende) bijbel referenties stelt Veith dat de meeste oorlogen, ook nu nog, te maken hebben met, je verwacht het niet, religie. Vervolgens gaat hij in op de (dubieuze) rol van de Katholieke Kerk, de relatie van de paus met de wereldleiders en de scheiding tussen kerk en staat, die volgens hem behind the scenes niet bestaat. Via een historisch pad w.o. diverse revoluties en (geplande) oorlogen, waaronder een voorspelde 3e wereldoorlog (die ontstaat in het Midden Oosten, tussen het Jodendom en de Islam, herkenbaar?) vervolgt hij zijn presentatie. Na ongeveer 34 minuten komt hij op ‘The New World Order’ (NWO), de rol van de VN, de VS en de EU daarin en de manier waarop die NWO zal worden bereikt, een clash of civilizations. Een oorlog tussen Christendom en de Islam. Iets van te merken nu? Kijk, projecteer het op wat nu gaande is en trek je eigen conclusies. En nogmaals, gelovig of niet, wat gaande is, is gebaseerd op religie, als we Veith willen geloven, maar dat lijkt me niet zo moeilijk als we goed om ons heen kijken.

IMG_20150924_194025

The Islamic connection

In deze presentatie legt Walter Veith het ontstaan van de Islam uit en de relatie met de Katholieke Kerk. Zoals ik al eerder aangaf zullen Moslims hier niet blij van worden en mogelijk katholieken ook niet. In een uitbreide inleiding werkt Veith toe naar de stelling (vanaf ongeveer 26 min.) dat de Islam door de Katholieke Kerk is gecreëerd met als doel de Islam op te zetten tegen het Christendom en het Jodendom met uiteindelijk als resultaat de vernietiging van deze religies (ook de Islam) en de vestiging van hun NWO religie. Verklaart dit een recente uitspraak van de Paus over islamofobie en de Islam als vreedzame religie? Verklaart dit de uitspraken van de Paus over de Bijbel en de Koran? Verklaart dit ook de geplande ‘vluchtelingen’ stroom? Veith besluit met de stelling dat het Katholicisme vanaf het begin de Islam heeft beheerst en dat de Islam alleen maar een middel is om het doel van de ‘Elite’ te bereiken, één wereld, met één regering, met één godsdienst.

Paus groet vrijmetselaars Pope Francis

Tot slot, gisteren haalde GeenPeil genoeg handtekeningen op voor een referendum. Als dat referendum er komt, dan zal ik en velen met mij tegen het associatieverdrag met de Oekraïne stemmen. Maar ongeacht de uitslag, wij gaan het niet winnen. Ook al wordt het een ‘nee’, de ‘Elite’ in Den Haag zal de uitslag naast zich neerleggen want ze moeten door met de EU en door met hun Nieuwe Wereld Orde. Niets is toeval, alles is gepland (ook de EU) en je kan er niets aan veranderen!

2 babels

Advertenties

8 gedachtes over “Niets is toeval, alles is gepland en je kan er niets aan veranderen

 1. Byron: Eeen mens is in ketenen gebonden. Hij heeft de vrije wil om te besluiten dat wat in de toekomst onwrikbaar besloten ligt..
  Het islamitische religieuze systeem is onder verdenking van aanzetten tot moord. De salafistische boodschap om de opdrachten van de Koran letterlijk uit te voeren lijkt vergelijkbaar met een posthypnotische opdracht.
  (The posthypnoticorder is an order (suggestion) the hypnotist has planted in the client’s subconscious. It is triggered by a certain sign or signal from thehypnotist. These signs can vary and are, of course, adjusted to different circumstances.)
  Preken van imams, die de opdracht van de Koran vertolken, werken als een posthypnotische trigger. Zo lopen moslims gevaar of zij nu meer en minder ontwikkeling hebben, te worden aangegrepen en te veranderen tot psychopathisch moordenaar. De weg naar het moslimparadijs voert voor de jihadist via deze moordpartijen. De angst die dit mateloze geweld te weeg brengt veroorzaakt stromen vluchtelingen. De oorzaak van het geweld ligt in het islamitische geloof.
  Ieder bericht van het doden van mensen, joden, christenen of moslims door jihadisten is een aanklacht tegen de islam. De islam zoals in de Koran verwoord, geeft vorm aan de identiteit van haar gelovigen.
  Het gevolg lijkt dat moslims, die deze gruwelijke kant van de islam ontdekken, meer open staan voor het evangelie van Jezus Christus

  Lebanese Muslim Who Hated Christians and Jews Met Jesus / From Jihad to Jesus – Jerry Rassamni besloten ligt.

 2. […] Ik ben inmiddels zover dat ik ernstig twijfel over de goede bedoelingen van welke machthebber dan ook. Erger nog ik geloof er geen ene pest meer van. Waarom? Zoals ik al zei, door de ellende die zich al eeuwen lang voortsleept en op basis van hetgeen ik daarover in mijn column hebben geschreven. U zal verrast zijn (op wat voor manier dan ook) of helemaal niet omdat u allang weet ‘Niets is toeval, alles is gepland en je kan er niets aan veranderen’ […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s